Legaten – erfenissen – schenkingen - ANBI-regeling

Wilt u een bepaald bedrag nalaten of schenken aan uw parochie, dan neemt u best contact op met de penningmeester (zie contactgegevens beneden).

Periodieke giften
Voor belangstellenden:
S.v.p. beide formulieren printen en invullen en daarna afgeven bij de pastoor of in brievenbus pastorie te Maasbracht deponeren. Wij zullen dan voor verdere invulling en ondertekening zorg dragen.
Het exemplaar voor de schenker bezorgen wij u dan thuis.
Meer informatie: Giften aan goede doelen fiscaal aftrekbaar

Indien u liever het formulier elektronisch in wilt vullen dan verwijs ik naar de website van de belastingdienst.

ANBI-regeling
De parochies binnen het bestuurlijke samenwerkingsverband vallen alle onder de ANBI-regeling.

Voor de parochie van de H. Gertrudis kunt u de gegevens inzake de ANBI-publicatieplicht vinden op https://anbi.rkcn.nl/publicaties/ROE38. Het hierbij behorende RSIN-nummer is 2582338.

Voor de parochie van het H. Hart van Jezus kunt u de gegevens inzake de ANBI-publicatieplicht vinden op https://anbi.rkcn.nl/publicaties/ROE39. Het hierbij behorende RSIN-nummer is 2582326.

Voor de parochie van de H. Martinus kunt u de gegevens inzake de ANBI-publicatieplicht vinden op https://anbi.rkcn.nl/publicaties/ROE37. Het hierbij behorende RSIN-nummer is 2582417.

Voor de parochie van de H. Stefanus kunt u de gegevens inzake de ANBI-publicatieplicht vinden op https://anbi.rkcn.nl/publicaties/ROE44. Het hierbij behorende RSIN-nummer is 2677775.

Voor de parochie van O.L.V. Geboorte kunt u de gegevens inzake de ANBI-publicatieplicht vinden op https://anbi.rkcn.nl/publicaties/ROE41. Het hierbij behorende RSIN-nummer is 824111138.

Bij het aangaan van een periodieke schenking dient u de correcte tenaamstelling en het bijbehorende RSIN-nummer in te vullen.